Clover R5115 - Not all installs showing

sukpmp

New member
Joined
Apr 16, 2020
Motherboard
'HP Pavilion Laptop 14-ce0xxx' with board '84B9'
CPU
i5-8250U CPU @ 1.60GHz
Graphics
UHD620
OS X/macOS
10.15 (Beta)
Bootloader
Clover (UEFI)
Mobile Phone
Android
Hi, I have upgraded clover from r5102 to r5115 and not all the OSX installs are displaying at the clover boot screen. I have Catalina installed in 3 places - 1 x SSD & 2 x HDD. Only one of the HDD installs is displaying at the clover boot screen.

I didn't update any drivers when I installed R5115 - just the Clover for UEFI booting only and Install Clover in the ESP.
 

EliteMacx86

Administrator
Staff member
Joined
Jul 22, 2018
Motherboard
GIGABYTE Z370 AROUS GAMING 3
CPU
Intel Core i9 9900K
Graphics
2xAMD RX 580 8GB
OS X/macOS
10.14.6
Bootloader
Clover (UEFI)
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
Android, iOS
Hi, I have upgraded clover from r5102 to r5115 and not all the OSX installs are displaying at the clover boot screen. I have Catalina installed in 3 places - 1 x SSD & 2 x HDD. Only one of the HDD installs is displaying at the clover boot screen.

I didn't update any drivers when I installed R5115 - just the Clover for UEFI booting only and Install Clover in the ESP.
Attach your PR files.
 

sukpmp

New member
Joined
Apr 16, 2020
Motherboard
'HP Pavilion Laptop 14-ce0xxx' with board '84B9'
CPU
i5-8250U CPU @ 1.60GHz
Graphics
UHD620
OS X/macOS
10.15 (Beta)
Bootloader
Clover (UEFI)
Mobile Phone
Android

EliteMacx86

Administrator
Staff member
Joined
Jul 22, 2018
Motherboard
GIGABYTE Z370 AROUS GAMING 3
CPU
Intel Core i9 9900K
Graphics
2xAMD RX 580 8GB
OS X/macOS
10.14.6
Bootloader
Clover (UEFI)
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
Android, iOS